index
 


     

Untitled DocumenteXTReMe Tracker

 

 

 

Untitled Document
 
 
Untitled Document

Folosirea, inclusiv vizitarea şi cumpărarea de pe site-ul www.editurasilvica.ro (numit în continuare "site-ul") al Editurii Silvice (numită în continuare "editura") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Editura Silvică îşi rezervă dreptul de a modifica forma prezentă a termenilor şi condiţiilor, respectiv a conţinutului site-ului, fără vreo notificare prealabilă.

Drepturi de autor
Conţinutul site-ului, indiferent de natura lui (texte, imagini, elemente grafice, scripturi si orice alte date), este proprietatea Editurii Silvice şi a Institutului de Cercetări şi Amenajări Silvice ICAS, operând sub directa protecţie a legilor cu privire la drepturile de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fara obţinerea unui acord prealabil intră sub incidenţa legilor în vigoare.

Date personale
Datele personale furnizate site-ului de către clienţi în scopul achiziţionării produselor sunt strict confidenţiale. Datele personale din formularul de comandă on-line sunt necesare pentru procesarea comenzii în cele mai bune condiţii (cuprinzând metodele de comunicare şi livrarea), ele neputând fi obiectul unei vânzari sau înstrăinări de orice fel către o terţă societate. Editura nu va folosi datele clienţilor în alte scopuri decât cele prevăzute în site.

Securitatea informaţiilor
Editura nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii provocate de eventualele erori ale software-ului cu care este realizat şi găzduit site-ul. De asemenea, editura nu raspunde nici pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul.

Declinarea responsabilităţii
Editura nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. De asemenea, editura nu garanteaza disponibilitatea în stoc a tuturor cărţilor afişate. Astfel, editura îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care o anumită carte a fost epuizată. Valoarea maximă a obligaţiilor editurii faţă de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este reprezentată de valoarea sumelor încasate de editură de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, nu i se mai poate cere editurii în nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, însă produsele pot fi înlocuite dacă reclamaţia este întemeiată.

 

 
Untitled Document
 
|
AUTORI
Cărţi publicate
 
SERII/COLECŢII
Periodice
Teze de doctorat
 
Subscrieţi cu adresa de email pentru a afla noutăţile editoriale de la Editura Silvică

Untitled Document

 

Copyright © 2013 Forest Research and Management Institute - ICAS. All rights reserved.